Poštovani,

 

Obaveštavamo Vas da od marta 2015. godine u Banjaluci  počinje sa radom prva privatna foto agencija  pod nazivom ZIPA PHOTO AGENCY.

Svesni dugogodišnje potrebe za postojanjem foto agencije u Republici Srpskoj-BiH, grupa iskusnih fotoreportera, u saradnji sa nekolicinom entuzijasta, pre godinu dana počela je da radi na ostvarenju ovog projekta.

Cilj nam je da brzo i blagovremeno postavljamo na naš sajt www.zipaphoto.net fotografije sa najznačajnijih događaja iz cele Bosne i Hercegovine, kao i iz okruženja, a u narednom periodu da ostvarimo saradnju sa agencijama i kompanijama, kojima je fotografija bitna za njihovo uspešno poslovanje širom sveta.

Zadatak ZIPA PHOTO agencije je da svojim korisnicima (privatnim-poslovnim) u što kraćem roku i po povoljnim cenama obezbedi kvalitetnu foto uslugu i fotografiju.

Naš moto je da u tri klika imate fotografiju sa našeg servisa na Vašem racunaru.

ZIPA PHOTO agencija je prvenstveno novinska, ali neće zanemariti ni potrebe za umetničkom, ili fotografijom koja bi Vam mogla poslužiti u bilo kom drugom  obliku, kao reklama, ilustracija, ili dokument.

Ukoliko poželite da fotografije sa nekog dogadjaja, bio on privatni ili  javni, ekskluzivno  imate samo Vi, ili želite da odredjen dogadjaj vidi ceo svet, naši fotoreporteri, to će Vam i omogućiti, a Agencija će ih sa zadovoljstvom postaviti na svoj servis.

          U želji da na obostrano zadovoljstvo ostvarimo uspesnu i plodnu saradnju, pozivamo Vas da nam se javite na info@zipaphoto.net .

 

Srdacan pozdrav

 

 

ZIPA PHOTO AGENCY

www.zipaphoto.net

 

 

 

info@zipaphoto.net

najave@zipaphoto.net

zipaphoto@gmail.net

 

 

 

BOSNA I HERCEGOVINA

Prvog Krajiskog korpusa 58

78000 Banja Luka, Republika Srpska

+387.66.00.11.22

PRIJAVITE SE NA
NAŠ NEWSLETTER